Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköpings Län, Barnhemsgatan, Östergötlands län, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Torsdag-fredag natt, 6-7/9. Polisregion Öst.

Jönköpings Län, Barnhemsgatan, Östergötlands län, Jönköpings län

Natten mot fredag den 7/9 har varit relativt lugn i Region Öst (Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län).

Regionsledningscentralen har registrerat och hanterat totalt 136 händelserapporter av varierande slag i regionen mellan kl. 22:00 och 05:00.

Två personer har gripits under natten, se nedan.

Fem personer har omhändertagits med anledning av hög berusningsgrad och/eller ordningsstörande beteende och åtta personer har medtagits för provtagning med anledning av att de misstänkts för rattfylleri/drograttfylleri eller ringa narkotikabrott genom eget bruk.

NOTERBART:

Kl. 03:16 inkom larm om ett inbrott på en återvinningsfirma på Barnhemsgatan i Jönköping. På väg fram till objektet mötte en polispatrull ett fordon som man valde att stoppa och kontrollera. I fordonet anträffades misstänkt stöldgods, vilket ledde till att de två män som färdades i fordonet greps misstänkta för stöld. De båda gripna är i 40- och 20-årsåldern.

I övrigt finns det inga större händelser, olyckor eller ärenden att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra