Karta som med röd fyrkant ramar in Eksjö, Johannelund, Linköping, Tannefors, Stångån, Östergötlands län, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt i Region Öst

Eksjö, Johannelund, Linköping, Tannefors, Stångån, Östergötlands län, Jönköpings län

Polisen har under natten hanterat 117 ärenden. Inga personer har gripits för brott. Sju personer har frihetsberövats av andra anledningar.

Kl. 23.37 larmades polisen om ett personrån som inträffat i anslutning till Höglandssjukhuset i Eksjö. En man uppger att han mött två personer i samma ålder som frågade efter hans telefon. Han lämnade inte ifrån sig sin telefon. Under ett tumult som uppstod blev han slagen i ansiktet och magen och avsliten sin jacka. Gärningsmännen lämnade i riktning mot centrum.

Kl. 00.20 fick polisen larm om en eventuell knivskärning i stadsdelen Johannelund i Linköping. En kvinna i 20-årsåldern har fått en mindre stickskada i sitt ben. Det är inte helt klarlagt vad som hänt. Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel. Flickan fördes till sjukhus för att se över sin skada.

Kl. 01.30 larmades polisen till Tannefors i Linköping då en flicka som kunde på dåligt fanns i området. När polisen såg flickan som hoppade hon i Stångån och räddningstjänsten larmades om drunkningslarm. En polis tog sig ett bad och lyckades få upp både sig själv och den aktuella flickan på land. Lätt nedkylda fick båda två åka till sjukhus för kontroll.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra