Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Eskilstuna, Östergötland, Linköping, Jönköping, Eksjö, Södermanlands län, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt i Region Öst

Södermanland, Eskilstuna, Östergötland, Linköping, Jönköping, Eksjö, Södermanlands län, Jönköpings län

Polisen har under natten framtill kl. 05.00 hanterat 150 ärenden. En person har gripits för brott och fyra har frihetsberövats av andra anledningar.

Södermanland:

Kl 23.59 kallades polisen till ett bråk mellan en man och en kvinna på en adress i Eskilstuna. Mannen som är i 45-årsåldern greps för misshandel mot en kvinna som han har en relation till. Kvinnan verkar ej ha fått några allvarligare skador.

Östergötland:

Kl. 22.10 fick polisen in ett samtal från en mamma som uppgav att hennes son blivit påkörd av en bil när han varit ute och cyklat. Pojken fördes med ambulans till Linköping för vård. Pojken som är i 20-årsåldern har ont i nacken och sårskador på armar och huvud. Polisen har haft svårt att få fram uppgifter om olyckan. Bilisten är för närvarande okänt och en anmälan smitning från olycksplats och vållande till kroppsskada är upprättad.

Jönköping:

Strax efter kl. 01.00 fick polisen larm om ett pågående inbrott i en butik i Eksjö. Gärningsmännen lyckas försvinna från platsen. De har fått med sig lantbruksprodukter av olika slag. Polisen håller fortfarande på och jobbar med ärende då vi anträffat en bil som innehöll gods som kan komma från inbrottet.

I övrigt har inga allvarliga händelser kommit till polisens kännedom under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra