Karta som med röd fyrkant ramar in Elmia, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld, försök Stöldförsök och narkotikapåverkade unga kvinnor på Elmia.

Elmia, Jönköping, Jönköpings län

Polisen har varit på Elmia ett par gånger under morgonen med anledning av brottsmisstankar under en pågende mässa.

07.33 Polis kontaktades av ordningsvakt om att två unga tjejer verkade vara påverkade av något. Den ena fördes med ambulans till sjukhus för kontroll, den andra togs till polisstationen för provtagning. Båda är misstänkta för ringa narkotikabrott. Tjejerna är i tonåren, straffmyndiga.

07.54 En ordningsvakt ringde polisen om att en ung man hade ertappats med att försöka stjäla en dator. Polis kom dit och grep mannen, misstänkt för försök till stöld. Efter kontakt med åklagare så hävdes gripandet efter ett par timmar. Den misstänkte är i övre tonåren.

Uppdatering om ärendet i nattsammanfattningen gällande stöld av datorutrustning. Det var fyra personer som greps av ordningsvakter, men polis valde att gripa tre av dem. Samtliga gripanden hävdes under morgonen. Alla fyra är misstänkta för stöld. Tre av dem är i övre tonåren och den fjärde i 20-årsåldern.

Mest läst av andra