Karta som visar ungefär var händelsen Stöld/inbrott: Villainbrott i Habo. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Villainbrott i Habo.

Bränninge, Habo, Jönköpings län

18.43 en inringare ringde till polisen och berättade att han upptäckt inbrott i sitt hus i Bränninge. Inringaren var borta från huset 17.15--18.15 och då ska inbrottet ha inträffat genom att någon har tagit sig in genom altandörren, där glasrutan har krossats.

Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld. Inledningsvis har den drabbade uppgivit att en dator saknas. POlisen genomför i skrivande stund en brottsplatsundersökning för att om möjjligt säkra spår. Även en dörrknackning hos grannar har genomförts.

Polisen vill gärna ha tips eller iakttagleser från personer som kan ha sett något misstänkt, personer eller fordon under eller i anknyten till brottstiden 17.15--18.15. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra