Karta som med röd fyrkant ramar in Gamla Flygfältet, Jönköpings Län, Skillingaryd, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Ny stöld av TV-apparater från lastbil.

Gamla Flygfältet, Jönköpings Län, Skillingaryd, Jönköping, Jönköpings län

06.28 Polisen kontaktades om inbrott på ett företag vid Gamla flygfältet i Jönköping. Ett större antal tv-apparater ska ha stulits.

07.04 Polis på plats. Det ska ha stulits över 50 tv-apparater. Platsen är avspärrad för en mer grundlig teknisk undersökning. Polisen upprättar en anmälan om grov stöld genom inbrott.

10:00 Polisen har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning, där spår har säkrats. Den senaste veckan har tre stölder av tv-apparater ur lastbilar skett i Jönköpings län den senaste veckan. Ett i Skillingaryd och två i Jönköping. Polisen jobbar med att kartlägga gärningspersonerna och det utesluts inte att samma gärningspersoner kan vara inblandade i flera av stölderna. Polisen tar gärna emot tips om stölderna via telefon 114 14 eller via polisens tipsformulär på hemsidan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra