Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköpings Kommun, Bankeryd, Fågelvägen, Egnahem, Huskvarna, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott i flera bostäder i Jönköpings kommun.

Jönköpings Kommun, Bankeryd, Fågelvägen, Egnahem, Huskvarna, Jönköping, Jönköpings län

14.22 Polisen kontaktades om inbrott i en villa i Bankeryd, Jönköpings kommun. Huset hade stått tomt ett par timmar innan inbrottet upptäcktes. Någon hade brutit upp en dörr, och ett fönster var sönderslaget. Det var tillrört i bostaden.

15.12 fick polisen ytterligare ett samtal om inbrott i Bankeryd. Det ska ha skett någon gång efter klockan 12.30. Ett fönster var uppbrutet. Fågelvägen är det cirka en kilometer mellan de drabbade bostäderna i Bankeryd.

15.41 kom det ett nytt samtal om inbrott i Jönköpings kommun, denna gång i området Egnahem, Huskvarna. Någon hade brutit upp ett fönster på ett radhus, någon gång efter klockan 10.

Polisen har varit på plats vid bostäderna i Bankeryd för teknisk undersökning, och kommer att åka till adressen i Huskvarna. Med tanke på den begränsade tidsperioden och det geografiska området så undersöker polisen om inbrotten har utförts av samma person eller personer. Det finns i nuläget ingen misstänkt, eller några klara besked om vad som har stulits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra