Karta som visar ungefär var händelsen Stöld/inbrott: Två gripna efter inbrott. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Två gripna efter inbrott.

Malmbäck, Sävsjö, Jönköpings län

09.45 Polisen fick samtal om ett inbrott i en bostad på landet utanför Sävsjö. Det hade hörts ljud från övervåningen och en granne hade sedan sett ett par personer lämna platsen i bil, med en hel del gods. Polisen skickade flera patruller till området.

10.30 En polispatrull meddelade att de hade kontroll på två personer vid en bil på länsväg 820, någon mil söder om Malmbäck. I bilen satt två män, båda greps, misstänkta för grov stöld genom inbrott. De gripna är män i 20- och 35-årsåldern.
Polisen kommer att undersöka var godset som fanns i bilen kommer ifrån. Bilen togs i beslag för teknisk undersökning. Polisen sökte också med hund i området för att säkra eventuella spår.

Vid kl 15 på tisdagen var båda fortsatt gripna, ej anhållna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra