Stöld/inbrott Polisen letar efter inbrottstjuv utanför Värnamo.

Värnamo, Jönköpings län

14:10 Polisen larmades om ett villainbrott några kilometer nordöst om Värnamo. När en av de boende kom hem till villan och öppnade entrédörren möttes han av en maskerad främmande man som var på väg ut ur villan. Gärningspersonen knuffade undan honom och sprang från platsen.

Polisen åkte omedelbart till platsen och kunde konstatera att ingen hade kommit till fysisk skada. Huset spärrades av för teknisk undersökning och flera poliser inklusive hundförare började söka efter gärningspersonen. Det är ännu inte känt om någonting saknas från villan. Klockan 16:05 hade ingen gärningsperson ännu kunnat gripas.

Gärningspersonen var mörkt klädd och bar mörk maskering över ansiktet. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha sett personen eller fordon som personen kan ha färdats i. Tips lämnas till polisen via telefon 114 14 eller 112 vid akut läge.
 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra