Stöld/inbrott Stölder från gårdar utanför Pauliström under natten.

Pauliström, Vetlanda, Jönköpings län

Polisen har under morgonen tagit emot anmälningar om stölder från tre gårdar utanför Pauliström. Stölderna ska ha skett under natten. Det som saknas efter stölderna är diesel och verktyg i form av motorsågar och röjsågar. Polisen misstänker att det kan vara samma gärningspersoner som genomfört stölderna och brottsplatsundersökningar kommer att ske under förmiddagen.

Det finns ingen misstänkt i för stölderna i nuläget. Polisen är intresserad av att få in vittnesuppgifter från personer som kan ha sett något som kan sättas i samband med stölderna. Det kan röra sig om fordon eller personer man inte känner igen.

09:50 Polisen fick samtal från en fjärde gård i området som också har haft inbrott under natten. Därifrån saknas en leksaksbil som går på el. Gårdsägaren har inte varit inne ladan där inbrottet har skett än så mer stöldgods kan tillkomma. En brottsplatsunderöskning kommer att ske.

10:40 Ytterliggare ett inbrott har rapporterats. Initialt kan man se att det saknas en åkgräsklippare. En brottsplatsundersökning kommer att ske även här.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra