Karta som med röd fyrkant ramar in Sturegatan, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Stöld av drivmedel från bilar.

Sturegatan, Nässjö, Jönköpings län

07.37 Polis och räddningstjänst fick larm om drivmedelsläckage på en parkeringsplats på Sturegatan i Nässjö. När räddningstjänsten kom dit rapporterades det om flera bilar som verkade ha hål i tanken.

08.38 Polis på plats.

09.46 Patrullen kunde konstatera att två bilar verkar ha blivit av med drivmedel. Någon ska ha brutit upp tanklocket, gjort hål i tanken och stulit drivmedel. Eventuellt ska en tredje bil ha drabbats, men ha lämnat platsen. Vid ytterligare två bilar fanns det fläckar på marken undertill, men de bilarna ska inte ha haft hål i tanken. Fläckarna verkade inte vara färska.

Polisen arbetar med att lokalisera bilägarna och upprättar två anmälningar om stöld av drivmedel. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra