Karta som med röd fyrkant ramar in Karlslund, Skråstigen, Karlslundsvägen, Vetlanda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Två stölder ur BMW-bilar i området Karlslund.

Karlslund, Skråstigen, Karlslundsvägen, Vetlanda, Jönköpings län

11.30 Polisen har under förmiddagen tagit emot två anmälningar gällande inbrott i och stölder ur BMW-bilar.

Den första stölden anmäldes till polisen klockan 08.44. En bilägare på Skråstigen hade drabbats av inbrott i sin bil. Någon eller några personer hade krossat ena sidorutan och stulit ratt samt mätarhus. Stölden ska ha inträffat någon gång mellan klockan 22 på lördagskvällen och klockan 08 på söndagsmorgonen.

Den andra stölden anmäldes klockan 10.54. En bilägare på Karlslundsvägen anmälde att någon eller några personer på okänt sätt gjort inbrott i bilen och stulit ratt, stereo och instrumentpanel. Stölden ska ha inträffat någon gång mellan klockan 18 på lördagskvällen och klockan 09 på söndagsmorgonen.

Polis har varit på de båda adresserna och utfört brottsplatsundersökningar för att säkra spår efter gärningspersonerna.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser från det aktuella området under gårdagskvällen och natten. Den som har tips att lämna ombeds ringa polisen på 114 14.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra