Trafikolycka Allvarlig trafikolycka mellan lastbil och personbil.

Eksjö, Jönköpings län

08.05 SOS larmade om en allvarlig trafikolycka på riksväg 32 utanför Eksjö, där järnvägen går över riksvägen. En lastbil och en personbil var inblandade. En person verkade vara mycket allvarligt skadad.

08.10 Polis på plats. Vägen stängdes av helt för trafik under räddningsarbetet.

09.25 Polisen har i nuläget ingen ny information att lämna om personen i personbilen som var mycket svårt skadad när larmet kom in.

Polisen tar både personbilen och lastbilen i beslag för teknisk undersökning, i syfte att undersöka om det kan ha varit något fel på fordonen som orsakat olyckan.

Vägen var fortfarande avstängd för trafik. Se Trafikverkets hemsida för senaste information om alternativa vägar.

12.20 En man i 50-årsåldern avled i olyckan. Anhöriga är underrättade. Lastbilschauffören ska ha varit i princip oskadd men mycket chockad.

Polisen har lämnat platsen och Trafikverket har tagit över säkerheten på vägsträckan i väntan på bärgare. Enligt Trafikverkets prognos ska vägen öppna för trafik under eftermiddagen. Trafiken leds om på andra vägar.

Polisen har dokumenterat omständigheterna på olycksplatsen, pratat med vittnen, och kommer att utreda orsaken till olyckan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra