Karta som med röd fyrkant ramar in Axamo, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Lastbil körde av vägen.

Axamo, Jönköping, Jönköpings län

16.30 Det kom larm om en lastbil som körts av riksväg 26 och hamnat i diket, nära trafikplats Hedenstorp. Det var i riktning mot Axamo. Det snöade kraftigt i området. Trafiken behövde ledas om på alternativa vägar.

16.40 Polis på plats. Chauffören var oskadd.

17.30 Precis före olyckan hade det varit en mindre tillstötning mellan lastbilen, som hade ett tillkopplat släp, men en personbil. Efter att ha undersökt omständigheterna på platsen så utfärdade polisen böter till lastbilschauffören för att ha orsakat olyckan genom att inte ha iakttagit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

Bärgning av lastbilen är planerad att ske under natten när det är mindre trafik. Ekipaget står inte trafikfarligt, men bärgningen kommer att hindra trafiken.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra