Karta som visar ungefär var händelsen Trafikolycka: Två bilar i krock på länsväg 986 utanför Huskvarna. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två bilar i krock på länsväg 986 utanför Huskvarna.

Huskvarna, Jönköping, Jönköpings län

19:14 Polisen larmades till länsväg 986 med anledning av en trafikolycka strax utanför Huskvarna. Två personbilar var inblandade i olyckan. Den ena bilen stod stilla för att göra en sväng när bilen bakom körde in i bilen. Föraren av den stillastående bilen har ont i nacken. Ambulans kallades till platsen.

20:00 Polis var på plats.

21:00 När polisen kom till platsen visade det sig att den ena föraren hade lämnat olycksplatsen till fots. Hundpatrull kallades till platsen och lyckades hitta föraren som befann sig några kilometer från olycksplatsen. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks för smitning från trafikolycksplats. Han fick följa med för provtagning. Provsvaret avgör om föraren kommer att misstänkas för fler brott. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra