Karta som med röd fyrkant ramar in Ljungarum, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Personbil kört in i vägräcke, E4 Ljungarum.

Ljungarum, Jönköping, Jönköpings län

12:57 SOS larmade ambulans, räddningstjänst och polis till E4 norrgående i höjd med Ljungarum med anledning av en trafikolycka. Enligt de initiala uppgifterna ska en personbil ha kört in i vägräcket. Fem personer uppges befinna sig i bilen. Inga allvarliga personskador har rapporterats.

Olyckan har inträffat i norrgående riktning. Trafiken påverkas och ett av två körfält är avstängt under arbetet på platsen.

13:30 Det är en personbil och en lastbil som har krockat stött samman med varandra och personbilen har efter det kört in i ett betongfundament som skiljer körbanorna åt. Två personer ur personbilen har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget är inte känt.

13:35 Personbilen har bärgats och trafiken släpptes på igen.

14:20 Föraren av lastbilen, en kvinna i 30-årsåldern, anses vara vållande till olyckan genom att inte ha iakttatgit väjningsplikt. En utredning om olyckan kommer att påbörjas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra