Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera olyckor i länet. Polisen uppmanar till försiktighet i trafiken.

Jönköpings län

Det råder just nu mycket halt väglag på flera vägar i Jönköpings län. Flera olyckor har inträffat och rapporter från samtliga olycksplatser talar om blixthalka.

Polisen uppmanar till försiktighet i trafiken - sänk hastigheten och håll avstånd till framförvarande fordon.

16.10 Larm om en trafikolycka på riksväg 27 strax söder om Anderstorp. Olyckan var en singelolycka där en personbil kört in i vajerräcket. Under räddningsarbetet uppstod ytterligare en olycka - en kökrock. Samtliga fordon behöver bärgas från platsen. Klockan 19.00 meddelades att trafiken börjat flyta på förbi olycksplatsen.

16.37 Trafikolycka på länsväg 151 mellan Hillerstorp och Värnamo. En person ska ha drabbats men kunnat ta sig ut ur fordonet.

17.28 Larm om trafikolycka mellan flera fordon på länsväg 604, strax norr om Anderstorp. Tre personer skulle vara drabbade. Två personer har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har ingen uppgift om dessa personers skadeläge. Två av de inblandade fordonen behöver bärgas från platsen.

17.56 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Storgatan i Tranås. Enligt larmet är det en singelolycka och en personbil ska kört rakt fram i rondellen. Föraren, en man i 50-årsåldern, har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. Det finns ingen misstanke om brott med anledning av trafikolyckan. Bilen har bärgats från platsen.

18.08 Larm om en trafikolycka på E4, strax norr om Hörle rastplats i norrgående riktning. Enligt larmet har en personbil kört in i mitträcket och en person ska ha drabbats. Bilen ska, enligt uppgift, stå vid sidan av vägen. Föraren ska, enligt uppgift, inte ha skadats fysiskt.

18.18 Larm om en trafikolycka på E4, norr om Gränna. Enligt larmet är det en singelolycka där en lastbil hamnat i diket. Dragbilen ska stå i diket och trailern stå på körbanan. Ekipaget behöver bärgas från platsen och en tungbärgare har beställts. Det är stor påverkan på trafikflödet förbi olycksplatsen.
21.15 E4 har stängts av för trafik på grund av bärgningsarbetet. Vägen kommer att vara avstängd i 230 minuter enligt den prognos som nu gäller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra