Karta som med röd fyrkant ramar in Nässjö, Tånnö, Värnamo Kommun, Gnosjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera trafikolyckor har inträffat i länet under morgonen. Olyckorna sammanfattas här i en gemensam händelsenotis.

Nässjö, Tånnö, Värnamo Kommun, Gnosjö, Jönköpings län

Det råder vinterväglag i Jönköpings län och SMHI har gått ut med en klass 1-varning med anledning av snöfall. Polisen uppmanar alla trafikanter att anpassa hastighet och avstånd till framförvarande fordon efter rådande väglag.

08.18 Samtal om avåkning på länsväg 836 väster om Nässjö, i höjd med Bodatippen. Inga personskador. Bilen behöver bärgas.

08.28 En bilist hade kört in i ett vägräcke på E4 i höjd med Tånnö, Värnamo kommun. Ingen ska ha blivit skadad. Bilen behöver bärgas. Polis på plats.

08.41 En bil har hamnat i diket på länsväg 623 norr om Gnosjö. Inga personskador har rapporterats.

09.10 En bilist hade kört av länsväg 953, precis öster om Nässjö. Inga personskador har rapporterats.

---

13.09 Det kom larm om en singelolycka på länsväg 151 mellan Värnamo och Hillerstorp. En bilist hade kört av vägen och ut på en åker. Föraren fick ont i nacke och panna.
13.29 Polis på plats. Föraren kontrollerades av ambulanspersonal. En telefonstolpe hade körts ned. Det var mycket halt väglag på sträckan.

14.08 Det kom larm om en trafikolycka på riksväg 27 väster om Värnamo. En bilist hade kört in i ett vägräcke, i riktning mot Forsheda. Polis kom till platsen. Det fanns inga personskador att rapportera.

Texten kommer att uppdateras om det kommer mer information om dessa eller andra trafikolyckor i länet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra