Karta som med röd fyrkant ramar in Mullsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Allvarlig olycka på riksväg 47.

Mullsjö, Jönköpings län

05:04 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till riksväg 47, Mullsjö med anledning av en allvarlig trafikolycka. Enligt larmet skulle två lastbilar ha frontalkolliderat och flera personer skulle vara drabbade.

I den ena lastbilen färdades en man i 60-årsåldern. Mannen har bekräftats avliden och anhöriga har underrättats.  

I den andra lastbilen färdades två kvinnor i 20-årsåldern. Båda fördes till sjukhus i ambulans. Förarens skadeläge beskrivs som allvarligt. Polisens presstjänst har i nuläget inga ytterligare uppgifter om skadeläget.

Vägen är avstängd och trafiken leds om.

Båda fordonen kommer att tas i beslag och undersökas. Polisen kommer nu jobba vidare med utredningstekniska åtgärder samt förhör för att få klarhet i händelseförloppet. Trafikolyckan utreds som vårdslöshet i trafik och vållande till annans död, men ingen person är misstänkt. Detta är initiala rubriceringar som kan komma att ändras. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra