Karta som med röd fyrkant ramar in Skillingaryd, Vaggeryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada Lastbil och motorcykel i kollision.

Skillingaryd, Vaggeryd, Jönköpings län

16:08 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till E4 södergående riktning i höjd med Skillingaryd med anledning av en trafikolycka mellan en lastbil och en motorcykel. Motorcyklisten har skadats och förts till sjukhus med ambulans. Det är i nuläget inte känt hur allvarliga skadorna är.

Bärgare är beställd till motorcykeln och under räddningsarbetet hålls vägen helt avstängd. På platsen genomfördes vid tiden för olyckan ett vägarbete. Hastigheten var sänkt och bilar i norr och –södergående riktning möttes.

16:55 Bärgningen av motorcykeln utförd och trafiken släpptes på i båda riktningarna. Lastbilen kunde köras från vägen från vägen och ställas upp i närheten.

17:19 Lastbilen kommer att tas i beslag för en teknisk undersökning. Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik. Det är inte helt fastställt hur olyckan har gått till men olyckan kan ha inträffat i samband med att motorcykelföraren har genomfört en omkörning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra