Trafikolycka Flera fordon inblandade i olycka på E4 strax norr om Vaggeryd. Trafiken påverkas.

Vaggeryd, Jönköpings län

17:51 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till E4 norrgående riktning strax norr om Vaggeryd. Flera fordon var inblandade i en trafikolycka.

18:00 Trafiken i norrgående riktning påverkas då de inblandade fordonen blockerar vägen. Bärgare har beställts. Tunga fordon kan inte passera alls. Personbilar kan passera olycksplatsen i begränsad hastighet. Det har bildats köer på platsen.

18:12 Två personer har ont, men ser till synes ut att inte vara allvarligt skadade.

18:40 Totalt tre fordon har varit inblandade i olyckan. En tung lastbil, en lätt lastbil och en personbil. Ingen person har skadats allvarligt i olyckan. Föraren av skåpbilen, en man, fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Polisen finns kvar på olycksplatsen och dirigerar trafik tills fordonen har bärgats, samt utreder vad som har orsakat olyckan.

19:24 Fordonen hade bärgats och polisen lämnade olycksplatsen. Vägen var då fullt framkomlig igen. Ytterliggare en person, en kvinna, fördes till sjukhus för kontroll.

Polisen behöver prata med med de inblandade för att reda ut vad som har orsakat olyckan. En anmälan om vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra