Karta som med röd fyrkant ramar in Ekenäs, Stensjön, Björköby, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka personbil - lastbil på riksväg 31/47 som är avstängd tillsvidare.

Ekenäs, Stensjön, Björköby, Värnamo, Jönköpings län

10.18 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på riksväg 31/47 mellan Ekenäs och Stensjön. Enligt SOS ska en bilist ha krockat med en lastbil.

10.29 polisen är framme på olycksplatsen.

10.33 de inblandade bilarna står på varsin sida av vägen som stängs av för trafik tillsvidare.

10.34 polisen kontaktar Trafikverket för omledning och skyltning. Vägen beräknas bli avstängd under flera timmar framåt. Lämplig alternativ väg kan vara länsväg 886 via Björköby. Läs mer om hur trafiken påverkas på trafikverkets trafikinformation.

11.20 två personer är drabbade, en person är oskadd och en är mycket allvarligt skadad.

13.25 polisen är klar på platsen, men bärgning pågår fortfarande. Läs mer om vägavstängningen på trafikverkets hemsida. Polisen kommer att utreda olyckan men inledningsvis finns ingen brottsmisstanke.

14.45 föraren av personbilen, en man i 80-årsåldern har avlidit av skadorna han ådrog sig vid olyckan. Hans anhöriga är underrättade av polisen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra