Karta som med röd fyrkant ramar in Rydaholm, Värnamo Kommun, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Lastbil i diket längs riksväg 27. /UPPDATERING 12.45

Rydaholm, Värnamo Kommun, Värnamo, Jönköpings län

07.44 En lastbil med släp har hamnat i diket och ligger på sidan på riksväg 27 strax söder om Rydaholm, Värnamo kommun. Föraren av lastbilen ska ha klarat sig utan allvarliga skador.

08.10 Det är högt tryck på trafiken och framkomligheten på platsen är begränsad. Enligt räddningstjänsten är det väldigt halt i området.

09.15 Räddningsarbetet kommer att dra ut på tiden på grund av att lastbilen ligger mot en elledning. Av säkerhetsskäl måste detta hanteras av personal från elföretaget först.

12.45 Arbetet på olycksplatsen fortsätter. Elen har stängts av, dieseltanken på lastbilen har tömts och bärgare har kommit till platsen. Vägen är dock fortfarande helt avstängd och trafiken leds om. Bilister uppmanas att följa de vägvisningsskyltar som finns uppsatta. Något klockslag för när vägen kan öppnas för trafik igen finns i nuläget inte.

Polisen Jönköpings län

Mest läst av andra