Karta som visar ungefär var händelsen Trafikolycka: Personbil körde in i matbutik. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Personbil körde in i matbutik.

Malmövägen, Värnamo, Jönköpings län

17:49 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Malmövägen i Värnamo med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist först ha krockat med en bil på en parkering och därefter kört in i en matbutik. 

18:33 Polispatrull på plats.

18:44 Krocken har inneburit en del materiella skador på fastigheten. Räddningstjänsten har därför börjat sanering på platsen. Det är oklart för polisens presstjänst om någon förts till sjukhus och även kring eventuella personskador. Dessa frågor hänvisas till räddningstjänsten/sjukvården. 

20:16 En anmälan om vårdslöshet i trafik samt ej hållit avstånd till framförvarande fordon kommer skrivas, detta för att utreda händelsen. Den aktuella bilen har också tagits i beslag för en teknisk undersökning.

20:33 Polisen har lämnat platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra