Karta som med röd fyrkant ramar in Vetlanda Kommun, Vetlanda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka mellan två bilister i Nye.

Vetlanda Kommun, Vetlanda, Jönköpings län

16.12 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka i Nye, Vetlanda kommun, vid korsningen för länsvägarna 125 och 779. Två bilister hade krockat.

16.39 Polis på plats. Två bilister har frontalkrockat, med en person i vardera bil. Den ena föraren satt kvar i sin bil och klagade på smärtor i nacke, vaken och talbar. Räddningstjänsten klippte upp bilen för ett säkert urtag. Den andra föraren hade kunnat lämna sin bil. Vägen var helt avstängd för trafik.

17.10 Båda drabbade fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Båda är kvinnor i 50-årsåldern. Efter att patienterna hade tagits omhand kunde bilarna flyttas och trafiken började flyta på förbi olycksplatsen.

17.45 Båda bilarna behövde bärgas från platsen. Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik för att utreda om något brott låg bakom krocken.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra