Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Virserum, Strandvägen, Storgatan, Hultsfred, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Bråk mellan flera personer, Virserum.

Virserum, Strandvägen, Storgatan, Hultsfred, Kalmar län

Flera polispatruller larmas till Virserum gällande ett större bråk mellan flera personer. Vid anländande finns inga misstänkta gärningspersoner kvar, dock anträffas en man med stickskada. Ambulans budas och polis samlar information på platsen för att bilda sig en uppfattning om omständigheterna kring händelsen.

En förmodad brottsplats spärras av utomhus i korsningen Strandvägen/Storgatan och tekniker beställs. Mannen har förts med ambulans till sjukhus och hans skadeläge är oklart. Händelsen rubriceras som försök till mord.

Polisen är intresserade av iakttagelser från allmänheten gällande händelsen. Har du sett någonting som kan vara av intresse för utredningen? Vänligen kontakta polisen på telefon 114 14.

Uppdatering: Med anledning av kontroller i samband med händelser påverkas trafiken på väg 23. Vänligen välj annan färdväg om möjligt.

14.00: Den skadade mannen är 40 år gammal. Ingen gärningsperson har gripits. Ett intensivt utredningsarbete fortsätter i anslutning till brottsplatsen.

14.45: Mannen är allvarligt men inte livshotande skadad.

17.25: Tekniker anländer inom kort till platsen. När den tekniska undersökningen är avslutad kommer väg 23 att öppnas igen för trafik. Av utredningstekniska skäl kommer inga ytterligare detaljer gällande utredningen att släppas under kvällen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra