Karta som med röd fyrkant ramar in Misterhult, Baggemålavägen, Oskarshamn, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Brand i lägenhet, Misterhult.

Misterhult, Baggemålavägen, Oskarshamn, Kalmar län

Polis och räddningstjänst larmas till en lägenhet på Misterhultsvägen med anledning av brand. Enligt räddningstjänst som är först på plats slår det ut lågor ur fönster och tak. Polis arbetar på plats med att stoppa trafiken så att räddningstjänst kan arbeta ostört på platsen. Gatorna som påverkas av trafikstoppet är Misterhultsvägen, Baggemålavägen och Mistravägen. 

Uppdatering 10:34 - Trafiken är avstängd på Misterhultsvägen 500 meter norr samt söder om brandplatsen vilket gör att man inte kan köra genom byn via Misterhultsvägen. Räddningstjänst kommer att jobba på platsen under hela förmiddagen. 

Uppdatering: Ärendet rubriceras som grov mordbrand, en brottsplatsundersökning kommer att genomföras så snart det är möjligt. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra