Karta som med röd fyrkant ramar in Fliseryd, Mönsterås, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation Detonation vid trädgård, Fliseryd.

Fliseryd, Mönsterås, Kalmar län

Polis och ambulans skickas till en adress i Fliseryd efter ett larm om en detonation vid en trädgård till en privatbostad. En person är skadad och i behov av vård. Polisen har kunnat prata med den skadade, men närmare omständigheter kring vad som hänt på platsen och vad det är som har detonerat är i nuläget oklara. 

Platsen är avspärrad och den skadade, en man i 40-årsåldern, är förd till sjukhus. 

Rubricering i ärendet är ännu ej fastställd. 

Uppdatering: Ärendet rubriceras som misshandel. 

Uppdatering: Nationella bombskyddet är på väg till platsen för att genomföra en undersökning. Ambulans kommer att vara på plats, detta enligt den rutin som finns. 

Uppdatering: Nationella bombskyddet är på plats. Området som undersöks ligger vid Långemåla. 

Uppdatering: Det är en man i 40-års-åldern som anträffades skadad i armen under morgonen i Fliseryd. Under utredningens gång framkom det att mannen kan ha skadats på en adress i Långemåla. Nationella bombskyddet har varit på plats på båda adresserna och sökt efter spår av en detonation eller andra farliga föremål utan resultat. Det finns i nuläget två brottsrubriceringar i ärendet, brott mot explosiva varor och grov misshandel. Dessa kommer att utredas i två separata utredningar.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra