Karta som med röd fyrkant ramar in Orrefors, Nybro, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Försvunnen man, Orrefors.

Orrefors, Nybro, Kalmar län

Polisen söker efter en försvunnen man i området kring Orrefors och önskar allmänhetens hjälp. Den försvunne är en 76-årig man som lämnade sin bostad i Orrefors vid 10-tiden idag.

Signalement:

Mannen är 185 centimeter lång och har en slank kroppsbyggnad. Han har kort, vitt hår. När han lämnade sin bostad var han klädd i en grön jaktjacka med brunt läder på axlar och armbågar, gröna gummistövlar och jeans. Mannen tycker om att gå i skogen.

Uppdatering 08.10 Mannen är fortsatt försvunnen. polisen har under morgonen tagit beslut om LSO, Lagen om skydd mot olyckor, detta innebär att polisen kan frigöra och omfördela resurser i sökandet. Flertalet polispatruller tillsammans med hundpatruller kommer delta i sökinsaten under morgonen.

Om du tror dig se mannen just nu, hör av dig till polisen på 112. Om du tror dig ha sett mannen tidigare, ring 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral i Syd.

Mest läst av andra