Karta som med röd fyrkant ramar in Oskarshamn, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Kvinna hittad avliden i dike, RV37/47.

Oskarshamn, Kalmar län

Vid klockan 18.22 larmades polisen av en uppringare som anträffat en livlös kvinna i ett dike längs med RV37/47 strax väster om Oskarshamn, i höjd med Tratten. Polis och ambulans skickades till platsen och kvinnan konstaterades avliden. Kvinnan, som var i 80-årsåldern, hade lämnat sitt hem vid 12.30-tiden idag för att gå på en promenad. Vid 17-tiden larmade hennes släktingar polisen och uttryckte oro över att hon inte kommit tillbaka.

Polisen kan inte utesluta att kvinnan blivit utsatt för brott och önskar nu komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser. Kvinnan var cirka 150 centimeter lång, hade ljust, kortklippt hår och glasögon. Hon var klädd i ett par svarta byxor och en svart t-shirt.

Har du sett kvinnan promenera längs med RV37/47 eller har du andra uppgifter att lämna? Ring polisen på 114 14.

Ärendet rubriceras i nuläget som vållande till annans död.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra