Karta som med röd fyrkant ramar in Västervik, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats Kvinna påkörd av vattenskoter, Fasteruddevägen.

Västervik, Kalmar län

Larm inkommer om en kvinna som skall ha blivit påkörd av en vattenskoter vid Fasteruddevägen. Vederbörande är tagen till land och var vid anträffandet kontaktbar. Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen.

15.00 Kvinnan som blev påkörd har förts till sjukhus med ambulans. Oklart skadeläge. Polispatrull är på plats och tar upp vittnesuppgifter.

Uppdatering: En anmälan om vårdslöshet i båttrafik upprättas. Målsägande är i 16-årsåldern.

Uppdatering: Utöver vattenskotern har även en båt varit inblandad i olyckan. Både båten och vattenskotern är tagna i beslag. Närmare omständigheter kring hur olyckan har gått till är under utredning. I olyckan har ett flertal unga personer varit inblandade, men bara en har behövt föras med ambulans till sjukhus. I nuläget kommer ingen information att lämnas kring person/personer misstänkta för brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra