Karta som visar ungefär var händelsen Trafikolycka: Personbil och motorcykel i olycka, väg 113, Ringhult/Klövhusen. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Personbil och motorcykel i olycka, väg 113, Ringhult/Klövhusen.

Ringhult, Eslöv, Kalmar län

En personbil och en motorcykel är inblandade i en trafikolycka på väg 113 i höjd med Ringhult/Klövhusen. Vägen stängs av helt. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till platsen. 

Uppdatering: Vägen är helt avstängd under räddningsarbetet. Det tycks vara flera bilar, samt motorcykeln, inblandade. Motorcyklisten är skadad. Flera lösa hästar finns på platsen då ett staket till en hästhage har gått sönder i samband med olyckan. 

Uppdatering 08.30: En trolig hästägare är kontaktad och beger sig till platsen för att hantera hästarna. Polis jobbar med att beställa bärgare till fordonen samt samla information från vittnen och inblandade. 

Uppdatering 09.17: Motorcyklisten har förts med ambulans. Hästarna skall befinna sig i hagen igen. 

Uppdatering: Trafiken släpps på växelvis förbi olycksplatsen. 

Uppdatering 10.05: Polis lämnar platsen då de två bilarna och motorcykeln har bärgats. 

Klargörande: Bortsett från motorcykeln är tre personbilar inblandade i olyckan, varav två har behövt bärgas. 

Uppdatering 11.30: Motorcyklisten, en man i 60-årsåldern, har avlidit till följd av olyckan. Anhöriga har underrättats. En anmälan har upprättats om vårdslöshet i trafik. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra