Karta som med röd fyrkant ramar in Kalmar Kommun, Kalmar, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våldtäkt Misstänkt våldtäkt, Kalmar.

Kalmar Kommun, Kalmar, Kalmar län

Samtal inkommer till Polisens ledningscentral gällande en misstänkt våldtäkt som nyligen inträffat. Polispatruller skickas till en mindre ort i Kalmar kommun, där våldtäkten misstänks ha ägt rum. Enligt initiala uppgifter ska våldtäkten ha skett inomhus, men brottsplatsen är i nuläget inte lokaliserad. Målsägande, en flicka, är förd med ambulans till sjukhus för undersökning. Hon är hörd initialt om händelsen, men kommer att förhöras ytterligare senare under dagen. Flickan har fyllt 15 men är under 18. I anslutning till händelsen har polis frihetsberövat flera män. Utredning gällande eventuella misstankar mot dem pågår. De inblandade är bekanta med varandra. 

10.54 De frihetsberövade männen är i 18-års åldern.

13.14 Det är nu en man, 19 år, som är anhållen skäligen misstänkt för våldtäkt. I samband med händelsen har ytterligare två män varit frihetsberövade. Dessa är nu släppta efter förhör, och det finns inte några brottsmisstankar mot dem. Nya förhör kommer under dagen att hållas med den anhållne mannen.

Mest läst av andra