Karta som med röd fyrkant ramar in Läkarvägen, Växjö, Kronobergs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Slagsmål, Läkarvägen, Braås.

Läkarvägen, Växjö, Kronobergs län

Polis och ambulans larmas till adressen gällande ett slagsmål utomhus som skall ha börjat i en lägenhet i närheten. På plats konstateras två män inblandade och båda har fått skador. En av männen förs med ambulans till sjukhus för kontroll och är gripen misstänkt för försök till mord och den andra grips misstänkt för misshandel och förs till arresten i Växjö.

Mannen som befinner sig i arresten har fått skärskador på ovandelen av kroppen - därav målsägande i brottsmisstanken om försök till mord. Skadorna skall dock inte ha krävt sjukvård. Skadeläget på mannen på sjukhus är oklart, men det skall inte röra sig om skärskador.  Båda männen är alltså gripna misstänkta för brott mot varandra.

Lägenheten där bråket skall ha startat har spärrats av i väntan på tekniker.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra