Karta som med röd fyrkant ramar in Araby, Hjalmar Petris Väg, Växjö, Kronobergs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Man med skärskador, Araby.

Araby, Hjalmar Petris Väg, Växjö, Kronobergs län

En man med skärskador anträffas utomhus i Araby och förs med ambulans till sjukhus. Det är oklart gällande övriga omständigheter inledningsvis. Med hjälp av vittnesuppgift kan en misstänkt gärningsperson gripas i närheten. Tekniker budas till den avspärrade förmodade brottsplatsen på Hjalmar Petris väg.

Uppdatering kl. 16.15: En misstänkt brottsplats intill Hjalmar Petris väg är fortfarande avspärrad och kriminaltekniker fortsätter sitt arbete. Polisen använder sig bland annat av hund i arbetet med att söka efter eventuella spår.

En man i 25-årsåldern vårdas på sjukhus för stick- eller skärskador, hans skadestatus är just nu okänd. En jämnårig man är gripen misstänkt för försök till mord.

Uppdatering kl. 21.30: Den misstänkte är anhållen för försök till mord, efter beslut av åklagare. Frågor i ärendet hänvisas till Åklagarmyndigheten.

Mest läst av andra