Karta som visar ungefär var händelsen Trafikolycka: Flera trafikolyckor i trakten kring Åseda. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera trafikolyckor i trakten kring Åseda.

Åseda, Trafikplats Nottebäck, Moheda, Uppvidinge, Kronobergs län

Flera trafikolyckor inträffar under kort tid i trakterna kring Åseda. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till de olika platserna.

Riksväg 23, i höjd med sjön Juven: En skåpbil välter i samband med trafikolycka. Omständigheterna i övrigt är just nu okända. Initial information från SOS Alarm säger att en person hamnat under fordonet. Polisen har ingen uppgift om skadeläget, i denna del hänvisas till sjukvården.

Riksväg 23/37, i höjd med trafikplats Nottebäck: Två personbilar kolliderar. Omständigheterna i övrigt är just nu okända. Det är just nu okänt om någon person är skadad.

Länsväg 126, mellan Moheda och trafikplats Hjärtenholm: En personbil kör av vägen, norrgående körbana. Omständigheterna i övrigt är just nu okända. Det är just nu okänt om någon person är skadad.

Rv31/Rv28, Lenhovda: En lastbil med släp har vält på Rv 28, strax söder om Rv31. Inga personskador. Växelvis avstängning av Rv28. 

Enligt uppgift från skadeplatserna råder mycket halt väglag.

Uppdatering kl. 11.45: En person är förd till sjukhus med ambulans från olyckan på riksväg 23, i höjd med sjön Juven.

En person är förd till sjukhus med ambulans från olyckan på riksväg 23/37.

Uppdatering kl. 14.22: Totalt två personer, förarna av de båda fordonen, är förda till sjukhus med ambulans vid olyckan på riksväg 23/37.

En personbil samt en personbil och husvagn involveras i olyckan.

Uppdatering kl. 16.23: Personen som skadades i olyckan på riksväg 23 i höjd med sjön Juven, en 55-årig man, har avlidit. Anhöriga är underrättade.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra