Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Boden, Kiruna, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag Få ärenden för polisen i Norrbotten under eftermiddagen. Brand och Ringa stöld.

Luleå, Boden, Kiruna, Norrbotten, Norrbottens län

15:37 Luleå, Brand i bostad

Fullt utvecklad brand i villa, ingen personskada. Polisen har spärrat av för teknisk undersökning, brottsrubriceringen är Allmänfarlig vårdslöshet.

17:59 Boden, Ringa stöld

En man greps på Coop Forum av butikskontrollant, efter att ha tillgripit varor för 266 kr. Efter identifiering frigavs mannen, men är fortfarande misstänkt för Ringa stöld.

18:29 Boden, Ringa stöld

Två 13-årig flickor greps på Coop Forum av butikskontrollanter. Polis beordrades till platsen och har inlett en utredning som kommer att överlämnas till socialtjänsten för att utreda eventuella vårdinsatser. Flickorna skjutsades sedan hem till sina föräldrar.

18:49 Kiruna, Ringa stöld

En 13-årig flicka greps på Coop Forum av butikskontrollanter. Polis beordrades till platsen och har inlett en utredning som kommer att överlämnas till socialtjänsten för att utreda eventuella vårdinsatser. Flickan överlämnades till vårdnadshavare på plats.

Texten uppdateras

Polisen Norrbotten

Mest läst av andra