Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser.

Gällivare, Luleå, Norrbottens län

15:23 Bråk/Fylleri centrala Gällivare

Patrull kallades till en pågående misshandel mellan två personer på torget i Gällivare. Då patrullen kom till platsen kunde de konstatera att det var en dispyt mellan två män. Den ena mannen vart avvisad från torget medan den andra en man i 60 års åldern påvisade ett aggresivt beteende samt var kraftigt onykter. 60 åringen omhändertogs enligt LOB.

17:10 Trafikolycka Hallbäcken Luleå

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till Hallbäcken gällande en trafikolycka singel. Föraren en kvinna i 55 års åldern var inte skadad. Patrullen dokumenterade olycksplatsen, patrullen höll förhör med föraren och skrev anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.

20:25 Trafikolycka, Parkasleden Gällivare

En kollision mellan två bilar skedde på Parkasleden i höjd med Hennix bilskola. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen. En kvinna fördes iväg med ambulansen då hon slagit sig i ratten. Patrullen har hållit förhör med de inblandade och anmälan trafik har upprättats. Förarna en kvinna i 20 års åldern och en man i 30 års åldern blåste bägge negativt.

21:04 Trafikolycka/rattfylleri, E45 Jokkmokk

En man i 55 års åldern fördes med ambulans till Gällivare sjukhus efter att han kört omkull med en moped. Mannen har blåst positivt i sållningsinstumentet och blodprov togs på lassarettet. Olycksplatsen är dokumenterad och patrullen skriver anmälan trafikolycka samt rattfylleri alternativt grovt rattfylleri.

Mest läst av andra