Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser.

Gällivare, Luleå, Norrbottens län

15:23 Bråk/Fylleri centrala Gällivare

Patrull kallades till en pågående misshandel mellan två personer på torget i Gällivare. Då patrullen kom till platsen kunde de konstatera att det var en dispyt mellan två män. Den ena mannen vart avvisad från torget medan den andra en man i 60 års åldern påvisade ett aggresivt beteende samt var kraftigt onykter. 60 åringen omhändertogs enligt LOB.

17:10 Trafikolycka Hallbäcken Luleå

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till Hallbäcken gällande en trafikolycka singel. Föraren en kvinna i 55 års åldern var inte skadad. Patrullen dokumenterade olycksplatsen, patrullen höll förhör med föraren och skrev anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.

20:25 Trafikolycka, Parkasleden Gällivare

En kollision mellan två bilar skedde på Parkasleden i höjd med Hennix bilskola. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen. En kvinna fördes iväg med ambulansen då hon slagit sig i ratten. Patrullen har hållit förhör med de inblandade och anmälan trafik har upprättats. Förarna en kvinna i 20 års åldern och en man i 30 års åldern blåste bägge negativt.

21:04 Trafikolycka/rattfylleri, E45 Jokkmokk

En man i 55 års åldern fördes med ambulans till Gällivare sjukhus efter att han kört omkull med en moped. Mannen har blåst positivt i sållningsinstumentet och blodprov togs på lassarettet. Olycksplatsen är dokumenterad och patrullen skriver anmälan trafikolycka samt rattfylleri alternativt grovt rattfylleri.

Mest läst av andra