Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Kiruna, Boden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser

Luleå, Kiruna, Boden, Norrbottens län

21:34 Luleå

Lägenhetsbråk en man har blivit slagen av sin  sambo i en lägenhet i  och fått skador. Mannen åker med amb till sjukhus. Kvinnan grips av patrull. Polisen upprättar en anmälan om misshandel. Polisen har genomfört utrednings åtgärder i form av förhör och brottsplatsunderökning.

23.10 Kiruna

Polispatrull åker till en bostad i Kiruna med anledning av ett lägenhetsbråk. En man har fått mindre skador i ansiktet, som orsakats av ett flygande föremål som kastats av makan. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel och har genomfört utredningåtgärder i form av förhör och brottsplats undersökning.

Ingen är frihetsberövad

23:41 Boden

Vittnen observerar en bil som kör in i en snödriva, föraren avviker från platsen. Vittnen observerar var mannen går och han anträffas av polispatrull. Bilen visar sig vara stulen och mannen som är i 25 års åldern grips av patrull för tillgrepp av forstskaffningsmedel. Polisen upprättar en anmälan och har genomfört utredningsåtgärder i from av förhör och brottsplats undersökning.

Mest läst av andra