Karta som med röd fyrkant ramar in Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Gatukök, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Sammanfattning 22:00 - 04:00

Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Gatukök, Norrbotten, Norrbottens län

22:08 Grov Olovlig körning, Älvsbyn

Polispatrull stoppade en personbil där föraren, man i 30-års åldern, saknade körkort. Anmälan angående Grov Olovlig körning upprättades.

 

22:26 Grovt hemfridsbrott, Boden

Polispatrull kallades till en adress där ett vittne uppmärksammat hur en man slog sönder en ruta på en balkong. Mannen lämnade platsen innan patrullen kom till platsen. Anmälan angående Grovt hemfridsbrott uprättades och en brottsplatsundersökning genomfördes.

 

23:34 Grov Olovlig körning, Luleå

Polispatrull stoppade en personbil där föraren, man i 30-års åldern, saknade körkort. Anmälan angående Grov olovlig körning upprättades.

 

01:00 Skadegörelse, Boden

Polispatrull kallades till en lägenhet där vittnen uppgav att det var bråk. På plats konstaterades att en fönsterruta var krossad och anmälan om skadegörelse upprättades.

 

02:37 Misshandel, Piteå

Vittnen kontaktade polisen angående ett bråk på ett gatukök med flera personer inblandade. De inblandade paterna var i 30 - 45 års åldern. Anmälan om misshandel upprättades. Skadorna på de inblandade personerna är okända för RLC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polisen Norrbotten

Mest läst av andra