Karta som med röd fyrkant ramar in Haparanda, Kukkola, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Kort sammanfattning över kväll/natts händelser.

Haparanda, Kukkola, Norrbotten, Norrbottens län

18:15 Haparanda RV 99 Kukkola, Bil på taket.

Polisen fick samtal om att en bil var på taket och samtidigt larmades Amulansen och Räddningtjänsten.

Polisen har ej kommit fram till platsen än.

Uppdatering

Polispatrull är på plats och det finns ingen kvar på platsen. Troligtvis har förraren blivit upphämtad. Polispatrull skriver anmälan om trafikolycka.

22:40 Luleå Rattfylla.

Polisenpatrull stoppade ett fordon. När bilen vart kontrollerad så fattade patrullen misstankar om att förraren var rattfull. Polispatrullen tog med förraren för provtagning.

Förraren en man i 30 års åldern är nu misstänkt för rattfylleri och patrullen skriver anmälan om detta.

00:30 Kiruna Centrum. Knivlagen.

En person vart avvisad från en nattklubb. Vid avvisandet påträffades en kniv hos personen. Polispatrull blev tillkallad till platsen. Polispatrullen skriver anmälan om brott mot knivlagen samt tog kniven i beslag.

23:45 Råneå Trafikolycka 

Polispatrull åkte till en trafikolycka singel i höjd med Råneå. Polispatrullen var på plats och kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstankar om brott. Personen fördes med ambulans till sjukhuset.

  

Polisen Norrbotten

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra