Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Gällivare, Luleå, Mandolinstigen, Kiruna, Piteå, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Gällivare har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:58 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en krog i Innerstaden med anledning av en misshandel. Två män var inblandade, varav den ena sprang från platsen. Patrullen höll förhör och upprättade anmälan gällande misshandel. Den man som var kvar på platsen kördes av patrullen till akuten.

01:27 Rattfylleri, Gällivare
Polis beordras till Mandolinstigen där en bilist kört in i en snödriva. Föraren har därefter lämnat platsen. Någon timme senare påträffas föraren, en ung man. Han misstänks för rattfylleri och bilnycklarna omhändertogs med syfte att förhindra brott.

01:39 Rattfylleri, Kiruna
En patrull kontrollerar en bilist i Kiruna. I bilen färdas två kvinnor i 25-35-årsåldern. Båda medtas för provtagning och förhör, då de visar tecken på att vara påverkade av narkotika. Föraren misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott, och körkortet omhändertogs. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott.

02:18 Rattfylleri, Piteå
En patrull kontrollerar en fordonsförare i centrala Piteå. Föraren, en man i 25-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för rattfylleri.

02:40 Misshandel, Luleå
En ordningsvakt på ett hotell i Innerstaden ringer till polisen, då en man blivit slagen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan. Den misshandlade mannen behövde inte uppsöka vård.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Mest läst av andra