Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Boden, Luleå, Kalix, Piteå, Norrbottens län

22:54 Brand, Boden
Samtal inkommer om brand i en bil längs länsväg 582 utanför Boden. Det är en förbipasserande som larmat. Bilen var helt övertänd och räddningstjänsten släckte branden. Polisen har dokumenterat på platsen och upprättar en anmälan.

00:55 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en krog i Innerstaden med anledning av ett bråk. En man uppger att han blivit slagen av en annan man. Patrullen upprättar en anmälan gällande ringa misshandel och den misstänkte omhändertas för fylleri.

00:57 Våld/hot tjänsteman, Kalix
Polis beordras till en lokal i Kalix centrum där en ordningsvakt omhändertagit en stökig man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande våldsamt motstånd, samt hot mot tjänsteman. Mannen avvisas fån platsen.

01:24 Misshandel, Piteå
Polis beordras till Piteå centrum med anledning av en misshandel. En man uppger att han blivit misshandlad av flera personer. Polisen avvisar tre personer från platsen och en fjärde person omhändertas för fylleri. En anmälan gällande misshandel, samt olaga hot upprättas.

05:25 Brand, Boden
Samtal inkommer till SOS om ett rökfyllt trapphus i en fastighet i Boden. Det var en mindre brand i en hiss och räddningstjänsten släcker branden. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra