Karta som med röd fyrkant ramar in Haparanda, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällen och nattens händelser.

Haparanda, Norrbottens län

17:15 Misshandel - Smedsbyn, Luleå
Polisens regionledningscentral fick samtal gällande misshandel som skett. Patruller beordrades till platsen. En person fördes till sjukhus för skador mot huvudet och två personer greps och fick följa med till polisstationen. Anmälan gällande misshandel upprättades och de misstänkta släpptes senare.

20:11 Brand - Haparanda
Ett gäng ungdomar hade tänt på soptunnor och det spred sig till gräsmattan, vid en skola i centrala Haparanda. En polispatrull kom till platsen, ungdomarna var inte kvar. Polisen säkrade spår på platsen och en anmälan gällande mordbrand upprättades.

21:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

23:30 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

23:42 Trafikbrott - Innerstaden, Luleå
En polispatrull stoppade en personbil där flertalet personer satt på taket när bilen körde runt. Patrullen upprättade en polisanmälan gällande vårdslöshet i trafik och höll förhör med föraren.

00:18 Fylleri - Boden
En kvinna var kraftigt berusad och hade svårt att ta hand om sig själv. En polispatrull omhändertog henne och skjutsade henne till akuten för medicinsk bedömning. Kvinnan överlämnades till vården.

00:33 Trafikbrott - Piteå
En personbil med för många passagerare i stoppades av en polispatrull. Föraren fick en ordningsbot.

Mest läst av andra