Karta som med röd fyrkant ramar in Älvsbyn, Gällivare, Luleå, Porsön, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens och nattens händelser.

Älvsbyn, Gällivare, Luleå, Porsön, Norrbottens län

21:33 Misshandel Älvsbyn. Bråk på boende i Älvsbyn, två ungdomar under 18 år som bråkar. Polis har varit på plats och hållit förhör med inblandade parter. Anmälan och motanmälan misshandel. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukvård.

21:45 Stökigt på adress i Gällivare. Polis beordras till platsen. Polis har hållit förhör och genomfört provtagning. Anmälan olaga hot samt rattfylleri.

23:33 Misshandel Luleå. Man i 20-årsåldern som misshandlat annan man i 20-årsåldern i centrala Luleå. Polis beordras till platsen där förhör hålls med målsägare och misstänkt. Anmälan misshandel upprättas. Ingen uppgift om sjukvårdsbehov.

02:50 Rattfylleri Luleå. Man som kör omkring med punktering på sin bil och upplevs påverkad av personer som ringer till polisen. Polis beordras till platsen. Polis som kommer till platsen stoppar bilen. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och förhör. Han är misstänkt för rattfylleri.

06:48 Inbrott Luleå. Samtal om pågående inbrott på bildemontering på Porsön. Polis beordras till platsen.

Uppdatering 10:10

Patruller har kontrollerat området samt sökt av närområdet runt omkring. Inga misstänkta gärningsmän påträffade.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra