Sammanfattning natt Sammanfattning av en del av nattens händelser.

Luleå, Norrbottens län

Strax efter 00:30 larmas polis till ett uteställe i centrala Luleå med anledning av att en man i 20-års åldern blivit misshandlad. Mannen blödde från örat, skulle själv uppsöka vård om behov för det fanns.

Patrull upprättar anmälan på en misshandel.

Vid 01-tiden rapporterar ordningsvakter att de har kontaktats av en kvinna som utsatts för ett sexuellt ofredande vid ett av uteställena i centrala Luleå. En man rapporteras som misstänkt i ärendet. Mannen som är i 20-års åldern omhändertas för fylleri.

Vid 01:30 grips en man 20-års åldern initialt av ordningsvakter då han gjort sig skyldig till skadegörelse. När patrull kommer till platsen hävs gripandet men misstanken kvarstår. Mannen omhändertas för fylleri.

Klockan 03:30 inkommer samtal från en anmälare som uppger att denne tror sig sett minderåriga framföra en personbil. En patrull observerar fordonet som initialt inte stannar. Fordonet kör in i en lyktstolpe och två personer springer från platsen. En person fångas in och den andra söks med hjälp av hundpatrull. Vid 05:30 anträffas den andra personen som avvikit från platsen. Båda körs hem till vårdnadshavare.

Klockan 04:20 inkommer samtal från en taxichaufför som uppger att han utsatts för en misshandel. Patrullen åker och möter upp chauffören för en anmälningsupptagning och dokumentation av en sårskada.

Utöver ovan ärenden har flertalet personer omhändertagits för fylleri under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i flerfamiljshus.

Uppsala, Uppsala län

Polis beordrades till en adress i de södra delarna av Gottsunda med anledning av en brand i ett fler...