Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Hotell Savoy, Luleå, Piteå, Kuurajärvi, Övertorneå, Kiruna, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En natt med hög belastning

Hotell Savoy, Luleå, Piteå, Kuurajärvi, Övertorneå, Kiruna, Norrbotten, Norrbottens län

Flera ärenden som är relaterade till lördag och alkohol. Ärenden av typ fylleri, bråk, misshandel och våld mot tjänsteman. Åtta ärenden är registrerade som fylleri och har också slutat i omhändertagen person.

Kl 00:44 Hotell Savoy, Luleå. Omhändertagen person som gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman, ordningsvakt. Belagd med handfängsel vid omhändertagandet för att undvika ytterligare bråk. Omhändertagen med stöd av LOB.

Kl 01:08 Olearys Bar och Restaurang, Piteå, bråk och två omhändertagna. Polis tlll platsen och personenrna friges och avlägsnas från platsen.  Ingen anmälan om brott.

01:10 Kuurajärvi, Övertorneå. Brand i flera byggnader. Det är bla en sovstuga och ett uthus som brunnit. Larmet kommer från en stuggranne. Brandorsak okänd och platsen är avspärrad.

Kl 02:08 Kupolgrillen, Kiruna, misshandel. En man som slagit en kvinna. Mannen hålls kvar av personer på plats. En man i 35-års åldern omhändertas med stöd av LOB och han är också misstänkt för misshandel.

 

 

Polisen Norrbotten

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra