Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Fjällsjö, Arvidsjaur, Älvsbyn, Luleå, Mjölkudden, Kiruna, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Gällivare, Fjällsjö, Arvidsjaur, Älvsbyn, Luleå, Mjölkudden, Kiruna, Norrbotten, Norrbottens län

19.17 Gällivare, misshandel i en bostad, en man 27år gripen för två fall av misshandel, den en mot en kvinna och den ena mot en 19årig man. Ingen för med ambulans till sjukhus.

19.28 Gällivare Fjällräddning/sjukvårdsärende

Man född 66 som brutit benet. Dåligt väder gjorde att helekoptern inte kunde flyga. Fjällräddare på plats 21.44 och påbörjar transport från fjället. 23.00 mannen överlämnad till sjukvården. Insatsen gick över en fjällsjö och gjordes möjlig genom att en person lånade ut sin flotte så att fjällräddarna kunde transportera över sin 4-hjuling.

21.59 Arvidsjaur Patrull anträffar en föraren misstänks för rattfylleri och olovlig körning. Mannen född på 50-talet medtas för provtagning.

23.20 Älvsbyn Ungdoms fest som blir stökig många personer som bråkar inget som renderar i någron misshandel, dock så skadedes en glasruta i granfastigheten under bråket. Patrullen skriver anmälan skadegörelse.

00.04 Luleå patrull anträffar en man i 30 årsåldern som misstänks vara påverkad av narkotika han medtas för provtagning.

00.57 Gällivare En yngre kvinna försöker ta sig in på krogen en annan kvinnas legitimation, hon misstänks för urkunsdförfalskning.

01.06 Luleå Bråk utanför en address på mjölkudden en målsägare född 94 har blivit misshandlad av flera personer behövde inte uppsöka sjukvård. Anmälan misshandel upprättad. Ingen frihetsberövad.

01:37 Kiruna En man i 50års åldern har blivit misshandlad av sin sambo, anmälan misshandel upprättad. Ingen behövde söka sjukvård och ingen frihihetsberövad.

02:01 Gällivare olaga hot man i 40år blivit hotad av en annan man. Anmälan olagahot upprättad. Ingen frihihetsberövad.

Polisen Norrbotten

Mest läst av andra