Karta som med röd fyrkant ramar in Haparanda, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt sammanfattning

Haparanda, Norrbotten, Norrbottens län

22.38 Norrbotten: Narkotikabrott Personal från en sjukvårdsinrättning anträffar en mindre mängd narkotika. Anmälan om narkotikabrott upprättas.

23:22 Haparanda: En lastbil har kört i diket på E4 nära Torneå, kan bli begränsad framkommlighet under bärgningen av lastbilen. 

00.10 Piteå: Sedlighetsbrott en okänd man mellan 20-30 år misstänks för sexuell ofredande i två fall genom att inte ha gylfen på byxorna stängda. Polis patrull skriver anmälan, håller förhör, genomför en brottsplats undersökning och säkrar spår.

 02:10 Luleå: En kvinna född på 90-talet blir misshandlad på porsöns centrum av en bekant, i samband med misshandeln blir även en bil och en telefon skadad. Anmälan misshandel och skadegörelse upprättad, ingen frihetberövad och ingen transporteras till sjukhus.

02:35 Gällivare: Rattfylleri en man född 83 stoppas som förare i en personbil. Han medtas för provtagning och misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika. Föraren misstänks även för olovlig körning.

Polisen Norrbotten

Mest läst av andra