Karta som med röd fyrkant ramar in Boden, Luleå, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Boden, Luleå, Norrbotten, Norrbottens län

22:51 Skadegörelse, Boden

Polis kallades till en adress i centrala Boden gällande att okänd gärningsman harde slagit sönder rutor på anmälarens bil. Patrullen tog upp anmälan och höll förhör med anmälaren.

23:44 Fylleri, centrala Luleå

Polisen fick in samtal gällande att en man låg i en snödriva kraftigt berusad i bara kortbyxor. Patrullen som åkte till platsen omhädertog mannen enligt LOB och togs in till polisstationen.

 01:58 Bråk i lägenhet, Gällivare

Polisen kallades till en adress i centrala Gällivare gällande bråk i lägenhet. En kvinna i 65 års åldern uppgav att hon blivit sliten i håret och ville att personen i lägenheten skulle lämna. Då patrullen kom på platsen hade alla inblandande parter gått och lagt sig och ingen ville medverka. Patrullen lämnde utan åtgärd.

03:43 Inbrott OK/Q8 Arvidsjaur

Patrull skickades efter att inbrottslarm inkom till polisen, patrullen är för tillfället på platsen där de utför brottsplatsundersökning och anmälansupptagning. Patrullen har sökt igenom lokalen och ingen gärningsperson fanns kvar. Oklart om något blivit tillgripet och hur gärningspersonen tagit sin in i lokalen.

Polisen vill komma i kontakt med eventuella vitten som kan lämna upplysningar i ärendet, ring 11414   

Händelsen uppdateras senare.  

 

 

Polisen Norrbotten

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra